Home > Markten > Verwarmingsindustrie

Verwarmingsindustrie

Branderbehuizing lasergelastBranderbehuizing lasergelast
Aansluitbak rookgasafvoerAansluitbak rookgasafvoer

In de verwarmingsindustrie staat het ontwikkelen van een solide en betrouwbaar product centraal. U produceert voor gebruikers die behaaglijk warm willen zitten maar toch hun portemonnee en het milieu zo min mogelijk willen belasten.

De hoogwaardige materialen en het nauwkeurige productieproces leveren fabricaten en halffabricaten op die voor u en uw klanten rendabel zijn. 

Hittebestendige staalsoorten

Thalens PPS maakt voor de verwarmingsindustrie aansluitbakjes voor rookgasafvoersystemen als branderbehuizingen. Hiervoor worden hoogwaardige en hittebestendige staalsoorten gebruikt. De behuizingen worden doorgaans met de laser gelast, zodat met zo min mogelijk spanning het product samengesteld kan worden. Op deze manier waarborgt Thalens PPS de duurzaamheid van het product omdat onder meer de vormvastheid gegarandeerd kan worden.

Prijsefficiency en levertijd

In het proces houdt Thalens PPS rekening met de specifieke eisen van prijsefficiency en levertijd. Ook houden we rekening met specifieke kenmerken van de toe te passen materialen. Denk hierbij aan hittebestendige legeringen.