Home > Markten > Elektronica industrie

Elektronica industrie

HF-ShieldingHF-Shielding
HF-BehuizingHF-Behuizing
EMC-BehuizingEMC-Behuizing
19"Behuizing19"Behuizing

Thalens PPS biedt plaatwerk en behuizingen op maat. De CNC-bewerkingsmachines in het machinepark van Thalens PPS maken ieder product met dezelfde nauwkeurigheid. Zowel voor de elektronica als voor de elektrotechnische industrie vereist het plaatwerk voor kwaliteit en precisie: het gaat om minimale toleranties. 

Hoogwaardige elektronische componenten

Thalens PPS realiseert productieprocessen die geschikt zijn voor (geautomatiseerde) montage op hoogwaardige en complexe elektronische componenten. De kwaliteit van elk onderdeel bepaalt hierbij de kwaliteit van het totaal. Om de duurzaamheid van uw elektronica te waarborgen, werkt Thalens PPS met een gestandaardiseerd proces dat aan strenge eisen voldoet. 

Electronica HF-shieldings

Thalens PPS maakt (19"-)behuizingen en shieldings die geschikt zijn om het uitstralen van hoogfrequente en electromagnetische straling te beperken of tegen te gaan. Daarmee kunt u voldoen aan de wettelijke EMC-norm. De materialen die hiervoor gebruikt worden, voldoen tevens aan de RoHS-besluit.

Om hoogfrequente of electromagnetische straling te beperken maakt Thalens PPS HF / RF-shieldings. Deze shieldings kunnen in elk gewenste maat en elk gewenst model uitgevoerd worden. Ook kunnen deze shieldings regelrecht op de PCB gemonteerd of gesoldeerd worden. Tevens worden er uitvoeringen gemaakt die regelrecht met de bestukkingsmachine te plaatsen zijn.